Menu
Your Cart

T-Shirt με V

T-Shirt με V
T-Shirt με V
T-Shirt με V
T-Shirt με V
T-Shirt με V
T-Shirt με V
T-Shirt με V

T-Shirt με V και τύπωμα κεραυνοί

Σύνθεση: Cotton 100%

  Ενημέρωση για διαθεσιμότητα.
  Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας, είτε σε τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία, η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία. 
  Σε Διαφορετική περίπτωση η παραγγελία σας ακολουθεί τους χρόνους των όρων χρήσης του Ηλεκτρονικού καταστήματος και βάσει αυτών θα σας αποσταλεί email επιβεβαίωσης για την αποστολής της παραγγελίας σας. 
  Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος. Εάν η επικοινωνία δεν είναι εφικτή, θα σας αποσταλεί e-mail για να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο.


  75,00€
  Χωρίς ΦΠΑ: 60,48€
  • Stock: In Stock
  • SKU: AS21725

  Διαθέσιμες Επιλογές

  Ετικέτες: T-Shirts
  Cookies
  Χρησιμοποιούμε cookies, για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σου και να εξασφαλίσουμε μια μοναδική εμπειρία. Πάτησε ΟΚ για να συνεχίσεις. Πολιτική Απορρήτου.